MŰSZAKI KÉMIAI NAPOK 2017

Veszprém, 2017. április 25-27.

cimer2

 
 

Fontos időpontok és határidők
A konferencia helyszíne
Általános információk
Részvételi díjak
Szállás
Parkolás

Fontos időpontok és határidők

A konferencia ideje: 2017. április 25-27.
 
A program véglegesítése: 2017. április 24.
A részvételi díj befizetésének határideje: A kitöltött, cégszerű aláírással ellátott jelentkezési lap (egyben előleg bekérő) beküldésétől számított 15 banki nap.

A konferencia helyszíne PE

A Konferencia megnyitóját és tudományos előadásait a Pannon Egyetem Konferenciaközpontjának nagytermében (8200 Veszprém, Egyetem u. 10; B épület 2. emelet) rendezzük. A poszterek és a kiállítók standjai is itt kerülnek elhelyezésre.

Megközelíthetőség: GPS: N 47.089074, E 17.90808

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Nyomtatás

Általános információk

Előadások:
Az előadásokhoz kivetítőt és laptopot biztosítunk. Az előadók anyagaikat a szekciót megelőző szünetben tölthetik fel. Az előadások időtartama diszkusszióval együtt 20 perc, kérjük, hogy a rendelkezésre álló időkerettel úgy gazdálkodjanak, hogy 3-5 perc maradjon a kérdésekre is.

Az angol nyelvű, teljes szövegű kéziratokat – szakmai bírálat után – lehetőség lesz megjelentetni a  „Hungarian Journal of Industry and Chemistry" folyóiratban. Kérjük, a regisztráció során jelezze, hogy kíván-e élni ezzel a lehetőséggel.

Poszterek:
A poszter állványok magassága 100cm, szélessége 70cm A poszterek kihelyezéséhez a helyszínen rögzítő anyagot biztosítunk. A poszter szekciókra április 26-án és 27-én kerül sor.

Részvételi díjak

Teljes részvételi díj (3 nap, étkezéssel): 40.000 Ft

Napi részvételi díj (1 nap, étkezéssel): 20.000 Ft

Fiatal kutató* részvételi díj (3 nap, étkezéssel): 20.000 Ft

Látogatói díj: 5.000 Ft

Támogatói részvételi díj: 100.000 Ft + ÁFA

Támogatói napijegy: 50.000 Ft + ÁFA

* fokozattal nem rendelkező 35 év alatti kutató

A részvételi díj a napi étkezés díját, a fogadás díját és a kiadvány árát is tartalmazza. Előadásonként és/vagy poszterenként legalább egy szerzőt kérünk regisztrálni.

Szállás

Szállásfoglalás egyénileg.

A Konferencia idejére a néhány éve épült, nyáron szállodaként működő Hotel Magister kollégiumban lehet kedvező árú, jó minőségű szállást igényelni. (www.hotelmagister.hu). A közös helyiségekben ingyenes vezeték nélküli internet hozzáférés biztosított. A Hotel Magistertől a konferencia helyszíne gyalogosan 7-8 perc alatt elérhető.

Egyéb szálláslehetőségek:

Az egyetemtől néhány perc sétára több kellemes panzió is található:

Aki kifejezetten színvonalas szállásra vágyik, annak ajánljuk a Betekints Wellness Hotelt (www.betekints.hu), vagy a Villa Medici szállodát (www.hotelvillamedici.hu), amelyek azonban az Egyetemtől távol találhatók.

Parkolás

Azoknak a résztvevőknek, akik csak egy napra jönnek, az Egyetem parkolóját vehetik igénybe. Kérjük, parkolási igényüket a jelentkezési lapon feltüntetni szíveskedjenek.